Runtah TPA buldoser TYS230-3HW

Pondok Description:

buldoser TY230-3 nyaeta semi-kaku ditunda, hidrolik mindahkeun, hidrolik dikawasa tipe lagu buldoser. Planet, pangiriman shift kakuatan nu Unilever dioperasikeun. Sistem operasi dirancang nurutkeun rékayasa manusa tur mesin ngajadikeun operasi kalawan leuwih gampang, éfisién jeung akurat. kakuatan kuat, pertunjukan alus teuing, efisiensi operasi tinggi na view lega némbongkeun fitur kaunggulan. Ieu pilihan pangalusna anjeun wangunan jalan, konstruksi hidro-listrik, modifikasi sawah, ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Xingang, Shanghai, Sakur port Cina
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    buldoser TY230-3 nyaeta semi-kaku ditunda, hidrolik mindahkeun, hidrolik dikawasa tipe lagu buldoser. Planet, pangiriman shift kakuatan nu Unilever dioperasikeun. Sistem operasi dirancang nurutkeun rékayasa manusa tur mesin ngajadikeun operasi kalawan leuwih gampang, éfisién jeung akurat. kakuatan kuat, pertunjukan alus teuing, efisiensi operasi tinggi na view lega némbongkeun fitur kaunggulan. Ieu pilihan pangalusna anjeun wangunan jalan, konstruksi hidro-listrik, modifikasi sawah, wangunan port, ngembangkeun milik sarta constructions lianna.

    spésifikasi

    Dozer                                              Dengdekkeun

    (teu kaasup ripper) beurat Operasi ( Kg) 26 600Tekanan taneuh (K Pa ) 43 .5

    Lagu gauge (mm)                                       2250

    Gradién                                               30 ° / 25 °

    Mnt. taneuh clearance  (mm)                             510

    Dozing kapasitas ( m ³)                                         11

    Lebar sabeulah (mm)                                         4310

    Max. digging jero (mm)                               500

    Gemblengna dimensi ( mm )              6060× 4310× 3 425

    mesin

    Ketik CUMMINS N T 855-C 280S10

    Dipeunteun revolusi  (rpm)                                    2000

    Kakuatan Flywheel ( K W)                                  169/2000

    Max. torsi (N m / rpm) 1036/1400

    Dipeunteun konsumsi bahan bakar (g / KW h)                         217

    sistim Undercarriage

    Jenis Jenis ayun of beam disemprot.

                                        Struktur ditunda di ékualiser bar

    N umber of rollers lagu ( unggal  sisi) 8

    Jumlah rollers carrier (unggal sisi) 2

    P ateul (mm) 216

    W idth tina sapatu (mm) 760

    Maju (Km / jam)        0- 3,8            0-6. 8            0-1 1,8

    Mundur (Km / jam)        0-4. 9            0-8. 5            0-1 4.3

    Nerapkeun sistem hidrolik

    Max. tekanan Sistim  (MPa)                           19.1

    Kongrés tipe                    Dua grup Gears pompa

    Sistim kaluaran ( L / mnt )                                      194

    sistim nyetir

    T orque converter 3-unsur 1-tahap 1-fase

    T ransmission planet, pangiriman shift kakuatan jeung tilu speeds maju tilu speeds ngabalikeun, speed jeung arah bisa gancang bergeser.

    S teering clutch. Sababaraha-disc kakuatan minyak metallurgy disc dikomprés ku cinyusu. hidrolik dioperasikeun.

    Ngerem marake clutch nyaeta minyak dua arah floating band marake dioperasikeun ku pedal suku mékanis.

    F inal drive The drive final téh ngurangan ganda kalawan spur gear na ruas sprocket, nu disegel ku segel duo-congcot. 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !