HBXG dhe ruse kompani RBA agjent ekskluzive marrë pjesë bashkërisht në Ekspozitën Minierave Ugol rossii

Më 5 qershor, 2018, HBXG dhe ruse ekskluzive agjent RBA ka marrë pjesë së bashku në Ugol rossii Minierave Ekspozita, e cila është më e madhe dhe më me ndikim ekspozitë minierat e qymyrit mbahet në qytetin Novokuznetsk të rajonit siberian, Rusi.

222222

111.111 (1)


Ora Post: Jul-11-2018
WhatsApp Online Chat !