HBXG и руски ексклузивен застапник банката компанија заеднички учествуваа во рударството изложба Ugol Rossii

На 5 јуни 2018, HBXG и руски ексклузивен застапник банката компанија заеднички учествуваа во Ugol Rossii Рударство изложба, која е најголемата и највлијателната јаглен изложба се одржа во Новокузнецк град на сибирскиот регион, Русија.

222222

111.111 (1)


Време на мислењето: Jul-11-2018
WhatsApp Online Chat !