Sampah TPA bulldozer TYS230-3HW

Short Description:

bulldozer TY230-3 punika semi-kaku dilereni soko tugas, hydraulic transfer, hydraulic kontrol jinis trek bulldozer. Planet, tranmisi nggeser daya kang Unilever dilakokno. Sistem operasi dirancang miturut engineering manungsa lan mesin ndadekake operasi luwih gampang, luwih irit lan kanthi. daya kuwat, pagelaran banget, efficiency operasi dhuwur lan tampilan sudhut nuduhake fitur kauntungan. Iku pilihan sing paling apik kanggo bangunan dalan, construction banyu-listrik, perubahan lapangan, ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Xingang, Shanghai, Sembarang plabuhan China
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    bulldozer TY230-3 punika semi-kaku dilereni soko tugas, hydraulic transfer, hydraulic kontrol jinis trek bulldozer. Planet, tranmisi nggeser daya kang Unilever dilakokno. Sistem operasi dirancang miturut engineering manungsa lan mesin ndadekake operasi luwih gampang, luwih irit lan kanthi. daya kuwat, pagelaran banget, efficiency operasi dhuwur lan tampilan sudhut nuduhake fitur kauntungan. Iku pilihan sing paling apik kanggo bangunan dalan, construction banyu-listrik, perubahan lapangan, bangunan port, pembangunan mine lan konstruksi liyane.

    specifications

    dozer                                              Tilt

    (ora kalebu Ripper) bobot Operation ( Kg) 26 600Meksa lemah (K Pa ) 43 .5

    Track ngukur (mm)                                       2250

    Jurang pemisah                                               30 ° / 25 °

    Min. lemah reresik  (mm)                             510

    Dozing kapasitas ( m ³)                                         11

    Jembaré Blade (mm)                                         4310

    Max. ngeduk ambane (mm)                               500

    Sakabèhé dimensi ( mm )              6060× 4310× 3 425

    engine

    Ketik Cummins N T 855-C 280S10

    Dirating revolusi  (rpm)                                    2000

    Daya Flywheel ( K W)                                  169/2000

    Max. torsi (N m / rpm) 1036/1400

    Dirating konsumsi bahan bakar (g / KW h)                         217

    sistem undercarriage

    Tipe Swing saka Beam sêmbar.

                                        struktur dilereni soko tugas saka ekualiser bar

    N umber penggulung trek ( saben  sisih) 8

    Jumlah rollers operator (saben sisih) 2

    P gatel (mm) 216

    W idth saka sepatu (mm) 760

    Maju (Km / h)        0- 3.8            0-6. 8            0-1 1.8

    Sakdurunge (Km / h)        0-4. 9            0-8. 5            0-1 4.3

    Ngleksanakake sistem hydraulic

    Max. meksa sistem  (MPa)                           19.1

    Pump jinis                    Rong klompok Gears pump

    Sistem output ( L / min )                                      194

    sistem Driving

    T orque rate 3-unsur 1-tataran 1-phase

    T ransmission Planetary, tranmisi nggeser daya karo telung kacepetan maju lan telung kacepetan malik, kacepetan lan arah bisa cepet pindah.

    S teering genggaman. Multi-disk daya lenga Metallurgy disk teken dening spring. hydraulic dilakokno.

    Braking Brake genggaman lenga loro arah ngambang band brake dilakokno dening pedal mlaku mechanical.

    F inal drive drive final sing abang pindho karo spur pindah lan babagan Sprocket, kang kuwasane segel duo-conthong. 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !