Runtah TPA buldoser TYS165-3HW

Pondok Description:

buldoser TYS165-3HW nyaéta 165 horsepower lagu-tipe dozer kalawan drive langsung hidrolik, semi-kaku ditunda na hidrolik ngabantu operasi, pilot kontrol agul hidrolik sarta single tingkat steering jeung ngerem kontrol. buldoser TYS165-3HW dicirikeun ku tinggi efisien, nempo muka, struktur dioptimalkeun, operasi nu panggampangna tur jasa kalayan béaya rendah sarta sakabéh kualitas dipercaya. Ieu téh mangrupa produk pamutahiran keur penanganan runtah kerja. Spésifikasi Dozer T ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Xingang, Shanghai, Sakur port Cina
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    buldoser TYS165-3HW nyaéta 165 horsepower lagu-tipe dozer kalawan drive langsung hidrolik, semi-kaku ditunda na hidrolik ngabantu operasi, pilot kontrol agul hidrolik sarta single tingkat steering jeung ngerem kontrol.

    buldoser TYS165-3HW dicirikeun ku tinggi efisien, nempo muka, struktur dioptimalkeun, operasi nu panggampangna tur jasa kalayan béaya rendah sarta sakabéh kualitas dipercaya.

    Ieu téh mangrupa produk pamutahiran keur penanganan runtah kerja.

    spésifikasi

    Dozer                                              Dengdekkeun

    (teu kaasup ripper) beurat Operasi ( Kg) 192200

    Tekanan taneuh (K Pa ) 41.1

    Lagu gauge (mm)                                       2300

    Gradién                                               30 ° / 25 °

    Mnt. taneuh clearance  (mm)                            373

    Dozing kapasitas ( m ³)                                        4.6

    Lebar sabeulah (mm)                                         4222

    Max. digging jero (mm)                               400

    Gemblengna dimensi ( mm )              5528× 4222× 3 190

    mesin

    tipe                                          WD10G178E25

    Dipeunteun revolusi  (rpm)                                    1850

    Kakuatan Flywheel ( K W / HP                               121/165

    Max. torsi (N m / rpm) 830/1100

    Dipeunteun konsumsi bahan bakar (g / KW h)                         218

    sistim Undercarriage

    Jenis Jenis ayun of beam disemprot.

                                        Struktur ditunda di ékualiser bar

    N umber of rollers lagu ( unggal  sisi) 6

    Jumlah rollers carrier (unggal sisi) 2

    P ateul (mm) 203

    W idth tina sapatu (mm) 800

    pakakas 1st 2nd 3
    Maju (Km / jam) 0- 3.59 0- 6.76 0- 12.37
    Mundur (Km / jam) 0-4. 33 0- 8.90 0- 14.96

    Nerapkeun sistem hidrolik

    Max. tekanan Sistim  (MPa)                            12

    Kongrés tipe                    Dua grup Gears pompa

    Sistim kaluaran ( L / mnt )                                      185

    sistim nyetir

    T orque converter 3-unsur 1-tahap 1-fase

    T ransmission planet, pangiriman shift kakuatan jeung tilu speeds maju tilu speeds ngabalikeun, speed jeung arah bisa gancang bergeser.

    S teering clutch. Sababaraha-disc kakuatan minyak metallurgy disc dikomprés ku cinyusu. hidrolik dioperasikeun.

    Ngerem marake clutch nyaeta minyak dua arah floating band marake dioperasikeun ku pedal suku mékanis.

    F inal drive The drive final téh ngurangan ganda kalawan spur gear na ruas sprocket, nu disegel ku segel duo-congcot.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !