Runtah TPA buldoser SD7HW

Pondok Description:

buldoser SD7HW nyaéta 230 horsepower lagu-tipe dozer kalawan sprocket luhur:, kakuatan shift drive, ditunda na hidrolik kadali semi-kaku. SD7HW-230 horsepower, luhur: sprocket buldoser ngahijikeun kalayan design modular Gampang ngalereskeun & diropéa, Ieu relieves minyak kalayan tekanan bédana, sistem hidrolik ngalaksanakeun mayungan lingkungan jeung simpen énergi kalawan efisiensi kerja tinggi. Kasalametan kaayaan operasi nyaman, ngawaskeun listrik sarta ROPS kabin kalayan sakabéh qual dipercaya ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Xingang, Shanghai, Sakur port Cina
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    buldoser SD7HW nyaéta 230 horsepower lagu-tipe dozer kalawan sprocket luhur:, kakuatan shift drive, ditunda na hidrolik kadali semi-kaku.

    SD7HW-230 horsepower, luhur: sprocket buldoser ngahijikeun kalayan design modular Gampang ngalereskeun & diropéa, Ieu relieves minyak kalayan tekanan bédana, sistem hidrolik ngalaksanakeun mayungan lingkungan jeung simpen énergi kalawan efisiensi kerja tinggi. Kasalametan kaayaan operasi nyaman, ngawaskeun listrik sarta ROPS kabin kalayan sakabéh kualitas dipercaya, jasa unggulan anu milih wijaksana Anjeun.

    SD7HW kalayan tekanan taneuh handap mangrupa mesin idéal dipaké dina keur penanganan runtah.

    spésifikasi

    Dozer                                              Dengdekkeun

    (teu kaasup ripper) beurat Operasi ( Kg) 2 5670

    Tekanan taneuh (K Pa ) 51.96

    Lagu gauge (mm)                                       2235

    Gradién                                               30 ° / 25 °

    Mnt. taneuh clearance  (mm)                             484

    Gradién                                               30 ° / 25 °

    Dozing kapasitas ( m ³)                                       13.4

    Lebar sabeulah (mm)                                      4382

    Max. digging jero (mm)                              635

    Gemblengna dimensi ( mm )              5245×4382× 3482

    mesin

    Ketik CUMMINS N TA 855-C 280S10

    Dipeunteun revolusi  (rpm)                                    2100

    Kakuatan Flywheel ( K W / HP                               169/230

    Max. torsi (N m / rpm) 1097/1500

    Dipeunteun konsumsi bahan bakar (g / KW h)                         235

    sistim Undercarriage

    Ketik lagu The téh bentukna segitiga.

                                  T anjeunna sprocket ieu elevated elastis digantung.   

    N umber of rollers lagu ( unggal  sisi) 7

    Jumlah rollers carrier (unggal sisi) 1

    P ateul (mm) 216

    W idth tina sapatu (mm)                                                 760

    pakakas 1st 2nd 3
    Maju (Km / jam) 0-3.9 0-6.5 0-10.9
    Mundur (Km / jam) 0-4.8 0-8.2 0-13.2

    Nerapkeun sistem hidrolik

    Max. tekanan Sistim  (MPa)                           18.6

    Tipe pompa                 High tekanan  gears ngompa

    Sistim kaluaran ( L / mnt )                                      194

    sistim nyetir

    T orque converter torsi converter anu kakuatan misahkeun tipe hidrolik-montir

    T ransmission planet, pangiriman shift kakuatan jeung tilu speeds maju tilu speeds ngabalikeun, speed jeung arah bisa gancang bergeser.

    S teering clutch. The clutch steering nyaeta hidrolik dipencet, clutch biasana dipisahkeun.

    Ngerem clutch The clutch ngerem dipencet ku cinyusu, dipisahkeun hidrolik, tipe meshed.

    F inal ngajalankeun The drive final nyaeta dua-tahap réduksi planet mékanisme gear, Santika lubrication.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !