Struktur normal buldoser TY230-3

Pondok Description:

buldoser TY230-3 nyaeta semi-kaku ditunda, hidrolik mindahkeun, hidrolik dikawasa tipe lagu buldoser. Planet, pangiriman shift kakuatan nu Unilever dioperasikeun. Sistem operasi dirancang nurutkeun rékayasa manusa tur mesin ngajadikeun operasi kalawan leuwih gampang, éfisién jeung akurat. kakuatan kuat, pertunjukan alus teuing, efisiensi operasi tinggi na view lega némbongkeun fitur kaunggulan. Pilihan ngawengku U-agul (Kamampuh 8,1 m³), ​​tilu shank ripper, ROPS na equipments lianna ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Xingang, Shanghai, Sakur port Cina
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Buldoser TY230-3 nyaeta semi-kaku ditunda, hidrolik mindahkeun, hidrolik dikawasa tipe lagu buldoser. Planet, pangiriman shift kakuatan nu Unilever dioperasikeun. Sistem operasi dirancang nurutkeun rékayasa manusa tur mesin ngajadikeun operasi kalawan leuwih gampang, éfisién jeung akurat. Kakuatan kuat, pertunjukan alus teuing, efisiensi operasi tinggi na view lega némbongkeun fitur kaunggulan. Pilihan ngawengku U-agul (Kamampuh 8,1  m³), three shank ripper, ROPS and other equipments. It is your best choice for road building, hydro-electric construction, field modification, port building, mine development and other constructions.

    spésifikasi

    Dozer                                              Dengdekkeun

    (teu kaasup ripper) beurat Operasi ( Kg) 24840

    Tekanan taneuh (K Pa ) 76

    Lagu gauge (mm)                                       2000

    Gradién                                               30 ° / 25 °

    Mnt. taneuh clearance  (mm)                             405

    Dozing kapasitas ( m ³)                                        7,8

    Lebar sabeulah (mm)                                         3666

    Max. digging jero (mm)                               540

    Gemblengna dimensi ( mm )              5733× 3666× 3 380

    mesin

    Ketik CUMMINS N T 855-C 280S10

    Dipeunteun revolusi  (rpm)                                    2000

    Kakuatan Flywheel ( K W / HP                               169/230

    Max. torsi (N m / rpm) 1050/1400

    Dipeunteun konsumsi bahan bakar (g / KW h)                         217

    sistim Undercarriage

    Jenis Jenis ayun of beam disemprot.

                                        Struktur ditunda di ékualiser bar

    N umber of rollers lagu ( unggal  sisi) 7

    Jumlah rollers carrier (unggal sisi) 2

    P ateul (mm) 216

    W idth tina sapatu (mm) 560

    pakakas 1st 2nd 3
    Maju (Km / jam) 0-3.8 0-6.8 0-11.8
    Mundur (Km / jam) 0-4.9 0-8.5 0-14.3

    Nerapkeun sistem hidrolik

    Max. tekanan Sistim  (MPa)                           19.1

    Kongrés tipe                    Dua grup Gears pompa

    Sistim kaluaran ( L / mnt )                                      194

    sistim nyetir

    T orque converter 3-unsur 1-tahap 1-fase

    T ransmission planet, pangiriman shift kakuatan jeung tilu speeds maju tilu speeds ngabalikeun, speed jeung arah bisa gancang bergeser.

    S teering clutch. Sababaraha-disc kakuatan minyak metallurgy disc dikomprés ku cinyusu. hidrolik dioperasikeun.

    Ngerem marake clutch nyaeta minyak dua arah floating band marake dioperasikeun ku pedal suku mékanis.

    F inal drive The drive final téh ngurangan ganda kalawan spur gear na ruas sprocket, nu disegel ku segel duo-congcot.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !