HBXG jeung Rusia parusahaan RBA agén ekslusif babarengan milu di Pameran Pertambangan Ugol Rossii

On 5 Juni, 2018, HBXG jeung Rusia parusahaan agén RBA ekslusif babarengan milu dina Ugol Rossii Pertambangan Pameran, nu paméran pertambangan batubara panggedéna jeung paling boga pangaruh diayakeun di kota Novokuznetsk wewengkon Siberian, Rusia.

222222

111111 (1)


Pos waktos: Jul-11-2018
WhatsApp Online Chat !