Elevated-nyetir buldoser SD7N

Pondok Description:

buldoser SD7N nyaéta 230 horsepower lagu-tipe dozer kalawan sprocket luhur:, kakuatan shift drive, ditunda na hidrolik kadali semi-kaku. horsepower SD7-230, luhur: sprocket buldoser ngahijikeun kalayan design modular Gampang ngalereskeun & diropéa, Ieu relieves minyak kalayan tekanan bédana, sistem hidrolik ngalaksanakeun mayungan lingkungan jeung simpen énergi kalawan efisiensi kerja tinggi. Kasalametan kaayaan operasi nyaman, ngawaskeun listrik jeung kabin ROPS kalayan sakabéh kualitas dipercaya ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Xingang, Shanghai, Sakur port Cina
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    buldoser SD7N nyaéta 230 horsepower lagu-tipe dozer kalawan sprocket luhur:, kakuatan shift drive, ditunda na hidrolik kadali semi-kaku.

    horsepower SD7-230, luhur: sprocket buldoser ngahijikeun kalayan design modular Gampang ngalereskeun & diropéa, Ieu relieves minyak kalayan tekanan bédana, sistem hidrolik ngalaksanakeun mayungan lingkungan jeung simpen énergi kalawan efisiensi kerja tinggi. Kasalametan kaayaan operasi nyaman, ngawaskeun listrik sarta ROPS kabin kalayan sakabéh kualitas dipercaya, jasa unggulan anu milih wijaksana Anjeun.

    Ieu bisa dilengkepan agul lempeng cara ngadengdekkeun, sudut sabeulah, batu bara ngadorong agul, U bentukna sabeulah; tunggal shank ripper, tilu shanks ripper; ROPS, FOPS, leuweung kabin pertahanan jsb .. Ieu can idéal mesin dipaké dina komunikasi, médan minyak, kakuatan, tambang jeung sajabana program pindah bumi ageung.

    spésifikasi

    Dozer                                              Dengdekkeun

    (teu kaasup ripper) beurat Operasi ( Kg) 23800

    Tekanan taneuh (K Pa ) 71.9

    Lagu gauge (mm)                                       1980

    Gradién                                               30 ° / 25 °

    Mnt. taneuh clearance  (mm)                             404

    Dozing kapasitas ( m ³)                                        8.4

    Lebar sabeulah (mm)                                         3500

    Max. digging jero (mm)                               498

    Gemblengna dimensi ( mm )              5677× 3500× 3 402

    (kaasup ripper) 7616 × 3500× 3 402

    mesin

    Ketik CUMMINS N TA 855-C 280S10

    Dipeunteun revolusi  (rpm)                                    2100

    Kakuatan Flywheel ( K W / HP                               169/230

    Max. torsi (N m / rpm) 1097/1500

    Dipeunteun konsumsi bahan bakar (g / KW h)                         235

    sistim Undercarriage

    Ketik lagu The téh bentukna segitiga.

                                  T anjeunna sprocket ieu elevated elastis digantung.   

    N umber of rollers lagu ( unggal  sisi) 7

    P ateul (mm) 216

    W idth tina sapatu (mm) 560

    pakakas 1st 2nd 3
    Maju (Km / jam) 0-3.9 0-6.5 0-10.9
    Mundur (Km / jam) 0-4.8 0-8.2 0-13.2

    Nerapkeun sistem hidrolik

    Max. tekanan Sistim  (MPa)                           18.6

    Tipe pompa                 High tekanan  gears ngompa

    Sistim kaluaran ( L / mnt )                                      194

    sistim nyetir

    T orque converter torsi converter anu kakuatan misahkeun tipe hidrolik-montir

    T ransmission planet, pangiriman shift kakuatan jeung tilu speeds maju tilu speeds ngabalikeun, speed jeung arah bisa gancang bergeser.

    S teering clutch. The clutch steering nyaeta hidrolik dipencet, clutch biasana dipisahkeun.

    Ngerem clutch The clutch ngerem dipencet ku cinyusu, dipisahkeun hidrolik, tipe meshed.

    F inal ngajalankeun The drive final nyaeta dua-tahap réduksi planet mékanisme gear, Santika lubrication.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !