Taros Kami

Xuanhua Konstruksi mesin Co., Ltd.

alamat

21 Dongsheng Jalan, Xuanhua,

Propinsi Hebei Province 075105, PRChina

Surélék

hbxg_bulldozer@163.com

telepon

Tel: +86 313 3186110

Tel: +86 13831362571

Fax: +86 313 3186027

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !