bubuka parusahaan

1about-us1

Xuanhua Konstruksi mesin Co., Ltd. (Hereinafter disebut HBXG) diadegkeun dina taun 1950 kalayan ngaran aslina "Xuanhua Konstruksi mesin pabrik". HBXG teh cikal fabrikasi tina buldoser lagu di Cina sareng sajarah leuwih ti 50 taun. Kalayan ngembang pikeun taun, ayeuna eta geus jadi, parusahaan-milik kaayaan ageung skala umum, produsén ngarah tina buldoser, jeung salah sahiji 500 usaha konci di Cina.

Dina 2010, HBXG ieu dihijikeun ku Hebei Beusi & Steel Grup Co., Ltd. (Hereinafter disebut salaku HBIS). HBIS nyaéta badag skala, milik kaayaan parusahaan publik kalawan ranking ka 279 th  posisi tina 500 usaha luhur sakuliah dunya. Ku mergence kieu & akuisisi, HBXG janten cabangna HBIS, nu ngagabung filsafat core canggih tur babagi kaunggulan tina HBIS nu aya kaitannana ka manajemén, dana na pasar, paving cara & yayasan padet pikeun ngembangkeun hébat-kabisat-maju HBXG urang.

HBXG locates di Xuanhua, hiji kota bersejarah di Northwestern Propinsi Hebei kalawan ukur 175 kilométer jauh  Beijing. Xuanhua city enjoy convenient transportation & telecommunication.  It  takes about three hours  to  Capital  International  Airport  by  car,  and  5  hours  to  Xingang Seaport by train.  HBXG  covers  an  area  of  985,000 square  meters  with  300,000  square  meters under  proof. The total  staff  is 2400 persons which including 642 professionals in 2017.

HBXG mibanda leuwih ti 1000 sét equipments machining canggih tur examining equipments, kaasup kompor multi-tujuan perlakuan heat-, Plasma mencét puseur, sarta Co-ordinate Ngukur Equipment jsb .. equipments ieu nawiskeun basa solid keur assure supply konsumén dipercaya jeung produk kualitas. Ku ngalaksanakeun Program Control Quality Jumlah ogé ngaronjatkeun sistem kadali kualitas, HBXG dileler Quality auténtikasi bijil ISO 9001 di 1996.

HBXG owns kamampuhan produksi 2500 hijian sakabeh mesin baku sarta 2000 ton suku cadang per taun specializing dina lagu Bulldozers.

Produk utama nyaéta kieu:

Struktur normal runtuyan lagu buldoser:  T140-1 (140HP); SD6N (160HP); T160-3 (160HP); TY165-3 (165HP);

Luhur: runtuyan nyetir buldoser:  SD7N (230HP); SD8N (320HP); SD9 (430HP).

Hydrostatic runtuyan buldoser:  SD5K (130HP); SD7K (230HP).

Runtuyan kabayang bastian:  XG938G (3M 3 ); XG958 (5M 3 )

Excavator:  SR050; SR220; XGL120; XGL150

Pangeboran geger:  TY370; TY380T

Salju Groomer:  SG400 (360HP)

The SD7N, SD8N, SD9 buldoser nu sprocket-elevated buldoser nyetir nu dikembangkeun ku Sunan Gunung Djati kakuatan ngarasakeun fitur utama dipercaya, awét sarta wétan pangropéa. SD5K na SD7K nyaeta dual-sirkuit kontrol éléktronik Sistim hydrostatic nyetir kalayan fitur operasi tepat sareng nyaman, bisa dipercaya, luhur-efisiensi, tanaga-hemat.

HBXG geus ngadegkeun sampurna jualan & jaringan layanan sapanjang Cina ayeuna. Ogé HBXG ieu salajengna perfecting pasar global. Kiwari kami geus nyetél hubungan bisnis agénsi kalayan leuwih ti 40 nagara atawa kawasan ngawengku Kanada, Rusia, Ukraina, UK, Iran, Australia, Brazil, Ghana jsb ..   Ayeuna  urang nyoba neangan mitra langkung mumpuni pikeun ngembangkeun pasar oversea babarengan.

Salaku milestone a, anu stock of HBXG kalawan judul "Hebei Xuangong" ieu dibéréndélkeun sarta traded masarakat awam di Bursa Saham Shenzhen Cina di Jun.7 th , 1999. Ieu ngadegkeun hiji yayasan teguh keur ngembangkeun sustainable of HBXG.

 

 


WhatsApp Online Chat !