• banner-1
  • banner-2
  • banner-3

NEW alat mesin konstruksi pikeun sakabéh kaperluan Anjeun

CHECK OUT OUR PRODUCT LINE

Tentang Kami

  • HBXG-melak gambar (3)
  • HBXG-melak gambar (6)
  • HBXG-melak gambar (7)

Xuanhua Konstruksi mesin Co., Ltd. (Hereinafter disebut HBXG) diadegkeun dina taun 1950 kalayan ngaran aslina "Xuanhua Konstruksi mesin pabrik". HBXG teh cikal fabrikasi tina buldoser lagu di Cina sareng sajarah leuwih ti 50 taun. Kalayan ngembang pikeun taun, ayeuna eta geus jadi, parusahaan-milik kaayaan ageung skala umum, produsén ngarah tina buldoser, jeung salah sahiji 500 usaha konci di Cina.

nempo More

produk fitur

Spocket elevated nyetir buldoser SD7N (230HP), SD8N (320HP), SD9N (430HP) adopts design modular, nyetir sprocket anu elevated pikeun ngurangan kakuatan shock tina taneuh sarta ngagem kaluar tina keusik jeung taneuh. Jadi ngarasakeun fitur efisiensi tinggi kakuatan mindahkeun, ongkos pangropéa low: awét: efisiensi kerja tinggi jeung kaamanan tinggi ko-efisiensi ku ngalamar marake clutches terus aktipitas boosted ku cinyusu jeung dorongan hydraulically pikeun disengaged, Cakram baseuh ku adjustment bébas, parkir dipercaya.

produk Arrivals

Hydrostatic nyetir buldoser SD5K (130HP), SD7K (240HP) mikaresep fitur utama di handap ngeunaan kaayaan kontrol 3 émisi, engine kontrol éléktronik, output kawasa, efisiensi ekonomis tur durability kalawan sistem gerakan hidro-statis, adjustment speed stepless, pangsi steering, kakuatan pinuh cocog, tunggal uas operasi éléktronik, kontrol pilot, tilu modus gawe: beban Lampu, Standar, beban beurat pikeun ngawujudkeun hemat BBM.

WhatsApp Online Chat !