• banner-1
  • banner-2
  • banner-3

Нови градежни машини и опрема за сите ваши потреби

CHECK OUT OUR PRODUCT LINE

за нас

  • HBXG-погон слики (3)
  • HBXG-погон слики (6)
  • HBXG-погон слики (7)

Xuanhua Градежни машини копродукции, Ltd (во понатамошниот текст како HBXG) е основана во 1950 година со неговото оригинално име "Xuanhua Градежни машини Фабрика". HBXG е пионер на изработка на булдожер на патеката во Кина со историја на повеќе од 50 години. Со развојот со години, во моментов таа стана сопственост на државата, големи јавни компанија, водечки производител на булдожер, а еден од 500 клучните претпријатија во Кина.

Гледај Повеќе

функција производи

Spocket Зголемено возење Булдожер SD7N (230HP), SD8N (320HP), SD9N (430HP) донесува модуларен дизајн, возење затегнувачки се покачени за намалување на силите на шок од земјата и се носат надвор од песокот и почвата. Па уживајте карактеристики на висока ефикасност моќ трансфер, ниски трошоци за одржување: Трајни производи: висок работната ефикасност и висока сигурност ко-ефикасност со примена за сопирачките постојано ангажиран канџите појачан со извори и хидраулички поттик за слободен, влажни дискови со слободен прилагодување, сигурен паркинг.

пристигнувања производи

Хидростатички возење булдожер SD5K (130HP), SD7K (240HP) Уживајте во следните главни карактеристики на државната контрола 3 емисија, електронска контрола на мотор, моќен излез, економски ефикасност и трајност со систем за хидро-статички движење, брзина прилагодување stepless, стожерот управување, целосна власт појавување, еден лост електронско работење, пилот контрола, три режима на работа: Светлина оптоварување, Стандард, тежок товар за реализација на заштеда на гориво.

WhatsApp Online Chat !