Sampah TPA Bulldozer TYS165-3HW

Short Description:

bulldozer TYS165-3HW punika 165 daya kuda trek-jinis dozer karo drive langsung hydraulic, semi-kaku dilereni soko tugas lan hydraulic ngancani operasi, pilot kontrol agul-agul hydraulic lan siji tingkat setir lan rem kontrol. bulldozer TYS165-3HW ditondoi dening dhuwur efisien, tampilan mbukak, struktur optimized, operasi gampang lan layanan karo biaya kurang lan kabeh kualitas dipercaya. Iku upgrade kanggo nangani sampah apa. Specifications dozer T ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Xingang, Shanghai, Sembarang plabuhan China
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    bulldozer TYS165-3HW punika 165 daya kuda trek-jinis dozer karo drive langsung hydraulic, semi-kaku dilereni soko tugas lan hydraulic ngancani operasi, pilot kontrol agul-agul hydraulic lan siji tingkat setir lan rem kontrol.

    bulldozer TYS165-3HW ditondoi dening dhuwur efisien, tampilan mbukak, struktur optimized, operasi gampang lan layanan karo biaya kurang lan kabeh kualitas dipercaya.

    Iku upgrade kanggo nangani sampah apa.

    specifications

    dozer                                              Tilt

    (ora kalebu Ripper) bobot Operation ( Kg) 192200

    Meksa lemah (K Pa ) 41.1

    Track ngukur (mm)                                       2300

    Jurang pemisah                                               30 ° / 25 °

    Min. lemah reresik  (mm)                            373

    Dozing kapasitas ( m ³)                                        4.6

    Jembaré Blade (mm)                                         4222

    Max. ngeduk ambane (mm)                               400

    Sakabèhé dimensi ( mm )              5528× 4222× 3 190

    engine

    Koleksi                                          WD10G178E25

    Dirating revolusi  (rpm)                                    1850

    Daya Flywheel ( K W / HP                               121/165

    Max. torsi (N m / rpm) 830/1100

    Dirating konsumsi bahan bakar (g / KW h)                         218

    sistem undercarriage

    Tipe Swing saka Beam sêmbar.

                                        struktur dilereni soko tugas saka ekualiser bar

    N umber penggulung trek ( saben  sisih) 6

    Jumlah rollers operator (saben sisih) 2

    P gatel (mm) 203

    W idth saka sepatu (mm) 800

    Roda nganggo grigi 1st 2 3rd
    Maju (Km / h) 0- 3.59 0- 6.76 0- 12.37
    Sakdurunge (Km / h) 0-4. 33 0- 8.90 0- 14.96

    Ngleksanakake sistem hydraulic

    Max. meksa sistem  (MPa)                            12

    Pump jinis                    Rong klompok Gears pump

    Sistem output ( L / min )                                      185

    sistem Driving

    T orque rate 3-unsur 1-tataran 1-phase

    T ransmission Planetary, tranmisi nggeser daya karo telung kacepetan maju lan telung kacepetan malik, kacepetan lan arah bisa cepet pindah.

    S teering genggaman. Multi-disk daya lenga Metallurgy disk teken dening spring. hydraulic dilakokno.

    Braking Brake genggaman lenga loro arah ngambang band brake dilakokno dening pedal mlaku mechanical.

    F inal drive drive final sing abang pindho karo spur pindah lan babagan Sprocket, kang kuwasane segel duo-conthong.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !