HBXG lan Rusian perusahaan RBA agen eksklusif melu partisipasi ing Pameran Mining Ugol Rossii

On 5th Juni, 2018, HBXG lan Rusian perusahaan agen RBA eksklusif melu melu ing Ugol Rossii Mining Exhibition, kang pameran coal mining paling gedhé lan paling gadhah pengaruh dianakaké ing kutha Novokuznetsk saka wilayah Siberian, Rusia.

222222

111111 (1)


Post wektu: Jul-11-2018
WhatsApp Online Chat !