Munggah pangkat-nyopir Bulldozer SD7N

Short Description:

bulldozer SD7N punika 230 daya kuda trek-jinis dozer karo Sprocket munggah pangkat, daya shift drive, dilereni soko tugas lan hydraulic kontrol semi-kaku. daya kuda SD7-230, munggah pangkat Sprocket bulldozer nggabungake karo Desain modul gampang kanggo ndandani & maintenance, Iku relieves lenga karo meksa prabédan, sistem hydraulic performs nglindhungi lingkungan lan nyimpen energi karo efficiency apa dhuwur. Safety kondisi operasi nyaman, ngawasi elektrik lan kabin ROPS karo kabeh kualitas dipercaya ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Xingang, Shanghai, Sembarang plabuhan China
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    bulldozer SD7N punika 230 daya kuda trek-jinis dozer karo Sprocket munggah pangkat, daya shift drive, dilereni soko tugas lan hydraulic kontrol semi-kaku.

    daya kuda SD7-230, munggah pangkat Sprocket bulldozer nggabungake karo Desain modul gampang kanggo ndandani & maintenance, Iku relieves lenga karo meksa prabédan, sistem hydraulic performs nglindhungi lingkungan lan nyimpen energi karo efficiency apa dhuwur. Safety kondisi operasi nyaman, ngawasi elektrik lan ROPS kabin karo kabeh kualitas dipercaya, layanan banget milih wicaksana.

    Iku bisa dilengkapi agul-agul terus tilting, amba agul-agul, batu bara meksa nindakake perkara agul-agul, U wangun agul-agul, single shank Ripper, telung shanks Ripper; ROPS, FOPS, alas kabin nimbali etc .. Iku bisa becik karo mesin kang dianggo ing komunikasi, lapangan lenga, daya, mining etc. program obah bumi gedhe.

    specifications

    dozer                                              Tilt

    (ora kalebu Ripper) bobot Operation ( Kg) 23800

    Meksa lemah (K Pa ) 71.9

    Track ngukur (mm)                                       1980

    Jurang pemisah                                               30 ° / 25 °

    Min. lemah reresik  (mm)                             404

    Dozing kapasitas ( m ³)                                        8.4

    Jembaré Blade (mm)                                         3500

    Max. ngeduk ambane (mm)                               498

    Sakabèhé dimensi ( mm )              5677× 3500× 3 402

    (kalebu Ripper) 7616 × 3500× 3 402

    engine

    Ketik Cummins N TA 855-C 280S10

    Dirating revolusi  (rpm)                                    2100

    Daya Flywheel ( K W / HP                               169/230

    Max. torsi (N m / rpm) 1097/1500

    Dirating konsumsi bahan bakar (g / KW h)                         235

    sistem undercarriage

    Ketik Lintasan punika wangun segitiga.

                                  T kang Sprocket wis munggah pangkat lentur dilereni soko tugas.   

    N umber penggulung trek ( saben  sisih) 7

    P gatel (mm) 216

    W idth saka sepatu (mm) 560

    Roda nganggo grigi 1st 2 3rd
    Maju (Km / h) 0-3.9 0-6.5 0-10.9
    Sakdurunge (Km / h) 0-4.8 0-8.2 0-13.2

    Ngleksanakake sistem hydraulic

    Max. meksa sistem  (MPa)                           18.6

    Jinis Pump                 High meksa  Gir kumpa

    Sistem output ( L / min )                                      194

    sistem Driving

    T orque rate torsi rate daya pamisahan jinis hydraulic-mekanik

    T ransmission Planetary, tranmisi nggeser daya karo telung kacepetan maju lan telung kacepetan malik, kacepetan lan arah bisa cepet pindah.

    S teering genggaman. Genggaman setir iki hydraulic dipencet, genggaman biasane dipisahake.

    Braking genggaman genggaman rem dipencet dening spring, kapisah hydraulic, jinis meshed.

    F inal drive Drive Final rong tahapan abang planet mekanisme pindah, cipratan lubrication.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !