introduksi Company

1about-us1

Xuanhua Construction Machinery Co., Ltd. (Sabanjuré diarani minangka HBXG) didegaké ing taun 1950 karo jeneng asli "Xuanhua Construction Machinery pabrik". HBXG iku pelopor saka pabrikan saka bulldozer trek ing China karo sajarah luwih saka 50 taun. Kanthi ngembangaken taun, saiki wis dadi, perusahaan-diduweni negara gedhe-ukuran umum, sawijining perusahaan anjog saka bulldozer, lan salah siji saka 500 Enterprises tombol ing China.

Ing 2010, ing HBXG disawijèkaké dening Hebei Iron & Steel Group Co., Ltd. (Sabanjuré diarani minangka HBIS). HBIS iku sawijining ukuran, diduweni negara perusahaan umum karo peringkat ing 279 th  Posisi 500 Enterprises ndhuwur kabeh ndonya. Miturut mergence iki & disualekno, HBXG dadi anak perusahaan saka HBIS, kang nggabung filsafat inti majeng lan nuduhake kaluwihan saka HBIS bab Manajemen, dana lan pasar, ngratakaké dalan & dhasar kanggo pembangunan gedhe-kabisat-maju HBXG kang.

HBXG locates ing Xuanhua, kutha sajarah ing Northwestern Hebei Provinsi karo mung 175 kilometer  Beijing. Xuanhua city enjoy convenient transportation & telecommunication.  It  takes about three hours  to  Capital  International  Airport  by  car,  and  5  hours  to  Xingang Seaport by train.  HBXG  covers  an  area  of  985,000 square  meters  with  300,000  square  meters under  proof. The total  staff  is 2400 persons which including 642 professionals in 2017.

HBXG kagungan luwih saka 1000 set Alat mesin majeng lan mrikso Alat, kalebu kompor multi-waé kanggo perawatan panas, Plasma mencet tengah, lan Co koordinasi Measuring Equipment etc .. Alat iki kurban basa ngalangi kanggo njamin sumber pelanggan dipercaya lan produk kualitas. Miturut penerapan Program Quality Control Total uga Ngapikake sistem kontrol kualitas, HBXG dianugerahi Quality bukti asli Certificate ISO 9001 ing 1996.

HBXG ndarbeni kemampuan produksi 2500 Unit saka kabèh mesin standar lan 2000 ton saka spare parts saben taun sing spesialisasine ing Track Wedding.

Produk utama iku minangka nderek:

Struktur normal seri Track bulldozer:  T140-1 (140HP); SD6N (160HP); T160-3 (160HP); TY165-3 (165HP);

Munggah pangkat seri driving bulldozer:  SD7N (230HP); SD8N (320HP); SD9 (430HP).

Hidrostatik seri bulldozer:  SD5K (130HP); SD7K (230HP).

Seri Wheel loader:  XG938G (3M 3 ); XG958 (5m 3 )

Excavator:  SR050; SR220; XGL120; XGL150

Drilling Rig:  TY370; TY380T

Snow Groomer:  SG400 (360HP)

The SD7N, SD8N, SD9 bulldozer sing Sprocket-munggah pangkat bulldozer driving kang dikembangaké dening dhéwé kekuatan nglaras fitur utama dipercaya, awet lan wétan pangopènan. SD5K lan SD7K iku dual-sirkuit kontrol elektronik sistem hidrostatik driving karo fitur saka operasi pas lan nyaman, reliable, high-efficiency, energi-daya.

HBXG wis ditetepake sampurna sales & jaringan layanan saindhenging China saiki. Uga HBXG wis luwih kapengin pasar global. Saiki kita wis nyiyapake hubungan bisnis agensi karo luwih saka 40 negara utawa wilayah panutup Kanada, Rusia, Ukraina, UK, Iran, Australia, Brasil, Ghana etc ..   Saiki  kita nyoba golek partners liyane qualified kanggo berkembang pasar oversea melu.

Minangka milestone, trahé HBXG kanthi gelar "Hebei Xuangong" iki kadhaptar lan perdagangan publicly ing Stock Exchange Shenzhen China ing Jun.7 th , 1999. Iki diadegaké madegé tenan kanggo pembangunan saka HBXG.

 

 


WhatsApp Online Chat !