• banner-1
  • banner-2
  • banner-3

NEW EQUIPMENT machinery construction kabeh kabutuhan

CHECK OUT OUR PRODUCT LINE

Babagan awake dhewe

  • HBXG-PLANT GAMBAR (3)
  • HBXG-PLANT GAMBAR (6)
  • HBXG-PLANT GAMBAR (7)

Xuanhua Construction Machinery Co., Ltd. (Sabanjuré diarani minangka HBXG) didegaké ing taun 1950 karo jeneng asli "Xuanhua Construction Machinery pabrik". HBXG iku pelopor saka pabrikan saka bulldozer trek ing China karo sajarah luwih saka 50 taun. Kanthi ngembangaken taun, saiki wis dadi, perusahaan-diduweni negara gedhe-ukuran umum, sawijining perusahaan anjog saka bulldozer, lan salah siji saka 500 Enterprises tombol ing China.

ndeleng More

produk fitur

Spocket Munggah pangkat nyopir Bulldozer SD7N (230HP), SD8N (320HP), SD9N (430HP) adopts Desain modul, nyopir Sprocket munggah pangkat kanggo ngurangi pasukan kejut saka lemah lan nyandhang mati saka wedhi lan lemah. Dadi seneng fitur saka efficiency dhuwur daya transfer, biaya kurang pangopènan: Awet: efficiency apa dhuwur lan safety dhuwur co-efficiency dening nglamar kanggo brake Dakluwari saya melu ndongkrak dening sumber lan ngedongkrak balancing kanggo disengaged, cd udan karo imbuhan free, parking dipercaya.

produk kedatangan

Hidrostatik driving bulldozer SD5K (130HP), SD7K (240HP) seneng fitur utama ing ngisor iki negara kontrol 3 polusi, engine kontrol elektronik, output kuat, efficiency ekonomi lan kekiatan karo sistem gerakan banyu statis, imbuhan kacepetan stepless, poros setir, kebak daya cocog, siji ngang operasi elektronik, kontrol pilot, telung mode apa: mbukak cahya, Standard, mbukak Heavy mujudaken daya bahan bakar.

WhatsApp Online Chat !